Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Reparatie service

€ 70,00
Met onze reparatie service wordt uw haarwerk weer als nieuw gemaakt.

Wij bieden ook de volgende service aan:
Reparatie voor Full-Frontlacewigs/ Lacefrontals/Topclosures
Wat houd onze reparatie in:
Scheuren repareren, Haarverlies opvullen bij het opvullen kunt u afhankelijk van het haarstukje volume laten aanbrengen.

termijn reparatie's binnen 24 uur.

Daarnaast beden wij vanaf nu ook de volgende reparatie's aan:
- Het repareren van scheuren, gaten in u haarwerk.
- Het opvullen van u haarwerk ( U dient bij deze behandeling zelf haar aan te leveren.)
- Reparatie termijn: 1-4 Werkdagen

* Verplichte velden

€ 70,00

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Wanneer uw haarwerk mankementen vertoont, zoals scheuren in de lace, haarverlies etc, hoeft het niet te betekenen dat uw haarwerk onbruikbaar is geworden. De meeste problemen kunnen worden hersteld. Daarom is het repareren van haarwerken een optie in ons bedrijf. Met de grootste zorg wordt uw haarwerk hersteld. 


Wij repareren alle haarwerken, dus ook die die niet door ons vervaardigd zijn. Wij kunnen ook uw haarwerk opvullen. Kies de gewenste haardichtheid en de meerprijs wordt toegevoegd aan de reparatiekosten. De kosten van de reparatie varieert afhankelijk van de soort reparatie. De opstartkosten voor de reparatie bedraagt € 70.     Let op!! Dit zijn opstartkosten. Zodra uw haarwerk klaar is wordt er contact met u opgenomen, waarna u eventueel het restantbedrag voor de reparatie dient over te maken.


Wij garanderen dat het laten repareren van uw haarwerk goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe. Met onze service wordt uw haarwerk weer als nieuw gemaakt.


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.