Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Verzorgingskit 2

Normale prijs: € 87,54

Speciale prijs: € 78,49

De verzorging kit 2 is speciaal samengesteld voor de verzorging van u lacewig, lacefrontal, en topclosures.

Deze verzorgings kit 2 bevat:

- ProTouch Holding Spray 475 ml
- Knot My Problem Knot 120 ml
- ProTouch Conditioner Spray On Leave In 475 ml
- ProTouch Replenishing Shampoo 475 ml
- Vent Hair Brush
- Exfoliation Cleansing Mitt
- ProTouch Holding Spray 475 ml
Indien u houdt van een product dat goed styled, maar niet van het rotzooi of geur dat sommige sprays in uw haar achterlaten, dan is Pro Touch Holding Spray voor u. U kunt door uw haar borstelen als het eenmaal droog is om de holding spray te verwijderen, of door een spoeling in water de spray eruit wassen. Handige-functionele-hoge-kwaliteit-lage prijs.

- Knot My Problem Knot 120 ml
Dit product verzegeld de knopen op de basis van uw haarwerk.

- ProTouch Conditioner Spray On Leave In 475 ml
Het gebruik van een conditioner is een heel belangerijke stap voor synthetisch- en human hair. Dit is een conditioner die is ontworpen om te besproeien en te laten inwerken. Door deze conditioner te gebruiken na elke keer dat u shampoo gebruikt, bent u van de levensduur van uw lace wig verzekerd omdat de kam of borstel door het haar zal glijden en het niet zal beschadigen. Ook zal uw haar beschermt worden van UV-stralen.

- ProTouch Replenishing Shampoo 475 ml
Een heel zachte en veilige shampoo voor permanent, gekleurd en chemisch behandeld haar. ProTouch RS voegt vochtigheid in het haar van uw lace wig maar zou niet de plaats van de conditioner moeten innemen.

- Vent Hair Brush
Vent hair brush is de voorkeur styling tool voor langere haarlengtes. De borstel ontklit nat en droog haar gemakkelijk.

- Exfoliation Cleansing Mitt
De Exfoliation Cleansing Mit wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en lijmresten schoon te maken die op de hoofdhuid zijn achtergebleven na het verwijderen van uw haarwerk.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.