Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Dual Side Table Mirror

Normale prijs: € 35,99

Speciale prijs: € 15,95

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Deze knappe tafel spiegel is perfect om uw haarwerk te controleren en te stylen.
Deze knappe tafel spiegel is perfect om uw haarwerk te controleren en te stylen. Deze tafel spiegel heeft 2 kanten. De ene kant is normaal. De achterzijde heeft een 5x vergroting voor wanneer u een close-up look van uw voorste haarlijn wilt en/of secuur uw haarwerk wilt aanbrengen.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.