Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Afro kinky (kinky curl) - Wire extensions - maatwerk

€ 122,50
Wire extensions biedt een nieuwe, veiligere manier om hair extensions te dragen, die uw eigen haar op geen enkele wijze schade toebrengt!

* Verplichte velden

€ 122,50

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Wire extensions biedt een nieuwe, veiligere manier om hair extensions te dragen, die uw eigen haar op geen enkele wijze schade toebrengt! Geen lijm, clips of weavings! Wire extensions zit comfortabel op uw hoofd met behulp van een niet-detecteerbare transparante draad die wordt verborgen door uw eigen haar.

Het is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Het duurt letterlijk 1 minuut om het in te brengen en 1 seconde om te verwijderen, probleemloos!

Wire extensions dienen voornamelijk als haarverlenging, maar indien u een voller effect wenst kunt u ook meer dan 1 baan tegelijk gebruiken!

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.