Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Waardebon € 10

€ 10,00
Wanneer u iemand een uniek cadeau wil geven is de waardebon een uitkomst. De waardebon oogt stijlvol, en u zal daarom dus een goede indruk maken op de ontvanger aan wie u hem schenkt.

Maximum number of characters: 51

  

* Verplichte velden

€ 10,00

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Wanneer u iemand een uniek cadeau wil geven is de waardebon een uitkomst. De waardebon oogt stijlvol, en u zal daarom dus een goede indruk maken op de ontvanger aan wie u hem schenkt.
Daarnaast is het mogelijk een persoonlijke boodschap met de waardebon mee te sturen. Digtaal versturen (per email) behoort ook tot de mogelijkheden.
De bon is vrij inwisselbaar voor de producten in onze webshop.
Wij hebben een zeer ruim assortiment producten, waardoor de ontvanger altijd wel iets kan kiezen wat bij hem/haar past.
Waardebonnen zijn tevens verkrijgbaar met waardes van € 30, € 50, € 100, € 250 en € 500.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.