Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een lace wig?

Het is de mooiste en natuurlijkste verandering met een spectaculair effect! Kijk naar de beroemdheden van vandaag; velen van hen, zoals Beyonce, Paris Hilton, Kelly Rowland, Ciara, Halle Berry, Jada Pinkett- Smith en Trina dragen lace wigs, waarmee zij niet alleen ongelooflijk mooi haar hebben, maar ze kunnen ook hun stijl aanpassen wanneer ze willen. Bovendien is een lace wig eenvoudig te bevestigen en zeer licht om te dragen. Al onze lace wigs zijn handgemaakt van de beste kwaliteit remy en virgin haar.

Hoelang kan een lace wig mee?

Indien goed behandeld gaan onze lace wigs een aantal maanden tot een jaar mee. In sommige gevallen zelfs meerdere jaren. Vergeet niet dat warmte haar ergste vijand is, dus als u de lace wig bijvoorbeeld iedere dag met de krultang bewerkt dan zult u het jaar waarschijnlijk niet halen. Dat wil overigens niet zeggen dat u het niet kunt of mag krullen maar liefst niet iedere dag.

Zijn lace wigs goedkoper dan extensions en weave?

Indien de lace wig goed behandeld wordt kan hij meerdere jaren meegaan. Dus op lange termijn zijn lace wigs goedkoper. Belangerijker zijn de vele mogelijkheden van lace wigs: in een minimum aan tijd kan u een andere lace wig plaatsen, dus een compleet ander kapsel in minder dan een uur. Heeft u op een gegeven moment meerdere lace wigs in uw bezit dan kan u makkelijk en snel regelmatig van kapsel wisselen.

Wie kan een lace wig dragen?

Iedereen, jong en oud, kan een lace wig dragen. Voor mensen met haarproblemen, zoals haaruitval (al dan niet medisch) is de lace wig een uitkomst. Lace wigs zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en kunnen gedragen worden zonder dat u iets verandert aan uw natuurlijke haar. Een lace wig wordt ook vaak gedragen om het natuurlijke haar te laten rusten. Anderen gebruiken lace wigs als mode object; regelmatig een andere look, al dan niet voor speciale gelegenheden of gewoon om er dagelijks goed en apart uit te zien.

Kan iemand zien dat ik een lace wig draag?

 Als de lace wig goed bevestigd is dan sluit de haarlijn van uw lace wig feilloos op uw huid aan, zodat het zo uit uw hoofdhuid lijkt te groeien. De lace wig wordt rondom uw gehele hoofdomtrek gelijmd (lijm of tape) en bevestigd langs uw natuurlijke haargrens.

Hoelang blijft een lace wig zitten?

Goed geplaatste wel enkele weken. Hoelang een lace wig blijft zitten hangt van u af. Er kan hier geen eenduidig antwoord op worden gegeven. Fresh-hair.nl kan geen garanties geven.

Kan ik de stijl van de lace wig veranderen zoals bij normaal haar?

Ja, wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige lace wigs die kunnen worden bewerkt, net als uw eigen haar. U kunt krullen, ontkrullen, kleuren of de stijl van het haar op iedere manier die u wenst aanpassen, precies zoals uw eigen haar. Bedenk wel dat elke styling met toepassing van chemische stoffen van invloed zal zijn op de levensduur.

Kan de lace wig in elke gewenste scheiding worden gedragen?

Ja, de lace wigs worden zo gemaakt dat ze in elke gewenste scheiding kunnen worden gedragen.

Kan ik sporten en zelfs zwemmen met de lace wig?

Er is geen reden om niet te sporten met de lace wig. De eerste 24 uur kunt u het beste zware transpiratie vermijden, omdat de lijm goed moet kunnen drogen. U kunt zelfs zwemmen met lace wigs.

Is het echt ‘human hair’?

Ja, het haar van onze haarwerken (uitgezonderd synthtisch) is 100% human hair. Om dit te garanderen laten wij het haar geregeld testen op ‘echtheid’ door een daarvoor gecertificeerd laboratorium.

Kan ik bij Fresh-hair.nl langskomen?

Ja wij hebben winkels waar je langs kan komen. Klik hier voor meer informatie.

Heb ik garantie op mijn haarwerk?

Wij bieden de beste service en kwaliteit. Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij garantie op onze haarwerken. U heeft altijd één maand garantie. Mocht er onverwachts een probleem zoals sterke klitvorming of overdadige haaruitval zich voordoen, dan heeft u als klant van Fresh-hair.nl de mogelijkheid om het artikel te retourneren ter reparatie. De reparatie is kosteloos. Indien er na één maand problemen ontstaan kunt u het haarwerk middels onze reparatieservice aanbieden ter reparatie.

Wat is de levertijd van de producten?

Onmiddelijk leverbaar: De producten in deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor de producten in deze categorie verzonden worden.

Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.

Haarproducten: De producten in deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

 

Voor onze maatwerk concepten geldt dat een kwalitatief goed product bij Fresh-hair.nl een feit is, maar dat gewoon even wat tijd kost! Er kan geen aanspraak worden gemaakt op schadevergoedingen als de termijnen worden overschreden. De genoemde termijnen streven wij na en worden zelden overschreden. Eventueel kunt u de afleveringsperiode bij ons opvragen.