Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Vapon Wig Care Shampoo & Conditioner 240 ml

€ 19,79
Vapon Wig Care Shampoo & Conditioner is speciaal geformuleerd met natuurlijke elementen om veilig uw synhetische- of human hair lace wig schoon te maken.
Vapon Wig Care Shampoo & Conditioner is speciaal geformuleerd met natuurlijke elementen om veilig uw synhetische- of human hair lace wig schoon te maken. Het kan ook op uw eigen haar worden gebruikt voor een totale zachtere, natuurlijkere look.
  1. Ruikt heerlijk Review door O.
    Prijs
    Service
    Kwaliteit

    Heb hem gekocht omdat hij goed schijnt te zijn voor synthetisch haar. Maar ik gebruik hem ook voor de lace wigs en mijn eigen haar. Ruikt heerlijk. Je haar voelt echt schoon en zacht aan. Super spul. :) (Geplaatst op 17-05-13)


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.