Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Satijnen kussensloop

€ 14,99
Gunstig voor al uw pruiken en haarstukjes. Deze polyester satijnen sloop vermindert de wrijving op je haar terwijl je slaapt.

* Verplichte velden

€ 14,99

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Gunstig voor al uw pruiken en haarstukjes. Deze polyester satijnen sloop vermindert de wrijving op je haar terwijl je slaapt. In tegenstelling tot traditionele slopen houdt deze satijnen kussensloop je haar en huid gehydrateerd door hen toe te laten om hun natuurlijke- en gezonde oliën te behouden. Als u graag de maximale levensduur uit uw haarwerk wilt halen probeer dan deze satijnen kussensloop. U zult er van houden!

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.