Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Retourneren

Gezien de aard van de producten die worden verkocht op Fresh-hair.nl geldt het volgende: De producten die worden verkocht op Fresh-hair.nl zijn vanwege het persoonlijke karakter, denk hierbij bijvoorbeeld aan hygiëne, uitgesloten van retourneren. Tevens is het de voorkeur en verzoek van onze klanten dat zij niet iemand anders geretourneerde artikelen ontvangen. In het geval van haar is dit tevens een garantie voor onze klanten dat zij haar ontvangen dat nooit door een ander gedragen-, gepast en teveel aangeraakt is. Om de beste kwaliteit van uw aankoop te verzekeren en om de kwaliteit te kunnen waarborgen en te blijven garanderen is dit beleid nodig.

Wij geven geen geld terug maar werken volgens een tegoedbon principe. Ook wanneer er voor achteraf betalen als betaalmethode is gekozen hanteren wij de tegoedbon principe. Zelfs dus ook wanneer de Afterpay factuur nog niet betaald is. Als u niet geheel tevreden bent kunnen wij een ruiling toestaan of een tegoedbon uitkeren. Je kan uitsluitend per email een verzoek tot ruilen indienen. Indien je wenst te ruilen dien je ons binnen 48 uur na ontvangst te mailen. Fresh-hair.nl staat ruilen ook toe indien er sprake is van een fabrieks- en/of productiefout. Als de verkeerde order is toegestuurd mag er ook geruild worden. Er worden geen omruilingen toegestaan zonder toestemming van Fresh-hair.nl. Onaangekondigde retouren worden altijd geweigerd en nooit door ons aangenomen. Maatwerk en haarverzorgingsproducten zijn altijd uitgesloten van ruilen.

Indien Fresh-hair.nl een ruiling toestaat is dat onder bepaalde voorwaarden. Zo moet het artikel geretourneerd worden in de staat waarin het geleverd is. Dit betekent bijvoorbeeld dat de lace niet geknipt mag zijn en dat het haar niet gekamd, geborsteld en/of gestyld is. De verzegeling die het haar vasthoudt mag ook niet losgemaakt of geknipt zijn. Fresh-hair.nl zal het haar grondig inspecteren en indien er geconstateerd wordt dat het haar gebruikt is en/of zich in andere staat bevindt dan toen u hem heeft ontvangen, is ruilen van het haar niet meer mogelijk. Nadat u Fresh-hair.nl heeft gecontacteerd met het verzoek tot ruilen, en de ruiling toegestaan wordt, dient het haar binnen 48 uur teruggezonden te worden. De verzendkosten zijn altijd voor de verzender tenzij wij een verkeerde order hebben toegestuurd. Wij adviseren in geval van twijfel altijd onze winkel te bezoeken om zelf het haar te bekijken. Op deze manier kan een miskoop uitgesloten worden.