Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Reparatie service

Wanneer uw haarwerk mankementen vertoont, zoals scheuren in de lace, haarverlies etc, hoeft het niet te betekenen dat uw haarwerk onbruikbaar is geworden. De meeste problemen kunnen worden hersteld. Daarom is het repareren van haarwerken een optie in ons bedrijf. Met de grootste zorg wordt uw haarwerk hersteld. Wij repareren alle haarwerken, dus ook die die niet door ons vervaardigd zijn. Wij kunnen ook uw haarwerk opvullen. Kies de gewenste haardichtheid en de meerprijs wordt toegevoegd aan de reparatiekosten. De kosten van de reparatie varieert afhankelijk van de soort reparatie. De opstartkosten voor de reparatie bedraagt € 70.

Nadat u uw haarwerk voor reparatie heeft aangemeld stuurt u deze onder vermelding van uw ordernummer, naam, adres en woonplaats naar:

Fresh-hair.nl
Kinkerstraat 146
1053 EG Amsterdam
Nederland

De reparatie zal maximaal 6 tot 8 weken in beslag nemen. Zodra uw haarwerk klaar is word er contact met u opgenomen, waarna u eventueel het restantbedrag voor de reparatie dient over te maken. Wij garanderen dat het laten repareren van uw haarwerk goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe. Met onze service wordt uw haarwerk weer als nieuw gemaakt. Voor andere wensen betreft het laten repareren van haarwerken of voor een prijsindicatie van wat een reparatie ongeveer zal kosten gelieve contact met ons op te nemen of uw wensen kenbaar maken in het opmerkingenvakje bij het aanmelden van uw haarwerk.