Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Over ons

Sinds 2009 opereert Fresh-hair.nl als één van de grootste online retailers in haarwerken en haarstukken in de Benelux, en onderscheidt zich door de focus voornamelijk te leggen op het leveren van kwalitatief hoge producten en goede service. Bovendien bieden wij ongekend veel mogelijkheden en opties voor onze haarwerken die bestaan uit: lace wigs, top closures, weaves en hairextensions. En dat in vele soorten en maten.

Vele mensen maken gebruik van hairextensions, weaves of andere haarwerken en verschillende haarverlengingstechnieken om een mooie kapsel en volle haarbos te realiseren. Het nadeel van die haarwerken is dat het haar maar op één manier gedragen kan worden en dat overduidelijk te zien is dat het haarwerk nep is, terwijl het voor bepaalde mensen zo belangrijk is voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde dat het haarwerk natuurlijk lijkt zodat niet iedereen ziet dat ze een haarwerk dragen.

Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in haarwerken, genaamd lace wigs die ontworpen is om de vrouw en/of man het perfecte haar te geven. De haarwerken zijn zo gemaakt dat ze de indruk wekken rechtstreeks vanuit het hoofd te groeien. Wij richten ons niet alleen op mensen die lijden aan diverse haarproblemen of haarverlies door bijvoorbeeld chemokuren, maar ook op mensen die een mooie en nieuwe model kapsel willen. De lace wig biedt hierin een uitkomst! Lace wigs zijn voornamelijk bekend geworden in Amerika, doordat celebrity's ze dragen. Het dragen van lace wigs geeft de mooiste en natuurlijkste verandering met een spectaculair effect! Het kan gebruikt worden als mode object: regelmatig een andere look, al dan niet voor speciale gelegenheden of gewoon om er dagelijks goed en apart uit te zien. Lace wigs zijn er voor iedereen! Voor vrouwen, mannen en kinderen van jong tot oud. Zelfs als u lang en gezond haar van uzelf heeft kunt u gebruik maken van een lace wig. De keuzemogelijkheden voor onze lace wigs zijn heel uitgebreid. We leveren vele soorten haartypen, kleuren en texturen. U kunt dus altijd een lace wig kiezen die perfect bij u past, ongeacht afkomst! Een haarwerk is dus niet alleen bestemd voor mensen met haarproblemen, zoals haaruitval (al dan niet medish), maar kan ook cosmetisch gebruikt worden.

 

Team

Fresh-hair.nl is ontstaan vanuit een passie voor haar, uiterlijke verzorging en fashion. Het bedrijf is opgericht door een echtpaar met als doelstelling, het verlenen van de best mogelijke service. Hierin verstaan wij onder andere: snelle en vakkundige reactie op vragen, persoonlijke contact en geheel niet onbelangerijk, het leveren van topkwaliteit producten. Door een grote schat aan kennis zijn wij in staat een adviserende rol te vervullen. Het team bestaat uit jonge en dynamische mensen die gedreven zijn om met Fresh-hair.nl zowel op nationaal als internationaal niveau een sterke positie te veroveren, waarin u als klant centraal staat. Omdat er internationaal, met name in Europa veel belangstelling is voor onze producten is één van de pijlers om de focus ook te richten op andere Europese markten. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om een professioneel advies te vragen op het gebied van haar en uiterlijke verzorging.