Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01
  • slide01

Lace wigs

Lace wigs zijn haarwerken die zo gemaakt zijn dat ze de indruk wekken rechtstreeks vanuit het hoofd te groeien. Het is de nieuwste sensatie in haarproducten en is ontworpen om de vrouw en/of man het perfecte haar te geven. Lace wigs zijn niet alleen voor mensen die lijden aan diverse haarproblemen of haarverlies door bijvoorbeeld chemokuren, maar ook voor mensen die dit niet ervaren en graag mooi haar willen hebben. Lace wigs zijn voornamelijk bekend geworden in Amerika, doordat celebrity's ze dragen. Het dragen van lace wigs geeft de mooiste en natuurlijkste verandering met een spectaculair effect! Het kan gebruikt worden als mode object: regelmatig een andere look, al dan niet voor speciale gelegenheden of gewoon om er dagelijks goed en apart uit te zien. Wanneer de lace wig secuur is bevestigd rond de haarlijn dan kan het haar alle kanten op worden gedragen zonder dat men bang hoeft te zijn dat je lijm of iets dergelijks ziet zitten. Lace wigs zijn er voor iedereen! Voor vrouwen, mannen en kinderen van jong tot oud. Zelfs als u lang en gezond haar van uzelf heeft kunt u gebruik maken van een lace wig. De keuzemogelijkheden voor onze lace wigs zijn heel uitgebreid. We leveren vele soorten haartypen, kleuren en texturen. U kunt dus altijd een lace wig kiezen die perfect bij u past, ongeacht afkomst! Een lace wig is dus niet alleen bestemd voor mensen met haarproblemen, zoals haaruitval (al dan niet medisch), maar kan ook cosmetisch gebruikt worden.

Vele mensen maken gebruik van extensions, weave of andere haarwerken. Het nadeel van die haarwerken is dat het haar maar op 1 manier gedragen kan worden en dat overduidelijk te zien is dat het haarwerk nep is, terwijl het voor bepaalde mensen zo belangrijk is voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde dat het haarwerk natuurlijk lijkt, zodat niet iedereen ziet dat ze een haarwerk dragen. Ook zijn de meeste van die bevestigingsmethoden niet goed voor het eigen haar. Met een lace wig zal niemand zien dat u een haarwerk draagt.

Het bevestigen kan binnen een kwartier tot half uur gedaan zijn. Een fractie van de tijd dat het zetten van hairextensions, weaven en vlechten kost. Het onderhoud ervan kan wat langer duren, maar dat is hetzelfde als met uw eigen haar. U zal uw lace wig met liefde moeten behandelen, net als dat u dat met uw eigen haar doet. Lace wigs kunnen namelijk jarenlang meegaan als u ze goed verzorgd.

De lace wigs van Fresh-hair.nl worden met zorg gemaakt. Ze zijn gemaakt van natuurlijk menselijk haar. Tevens bieden wij ook synthetisch haar. Het is zeer belangrijk om de lace wigs er zo realistich mogeijk uit te laten zien, daarom worden onze lace wigs met de hand gemaakt om er zeker van te zijn dat elk haarstreng correct en perfect wordt bevestigd. Het is dus geen machine werk. Om de lace wig er nog natuurlijker uit te laten zien wordt er babyhaar toegevoegd. Onze lace wigs kunnen gewoon worden gestyld zoals met uw eigen haar.  

 

Full- en front lace wigs

Bij full lace wigs bestaat de gehele cap aan zowel de voor- als achterkant uit lace. Bij front lace wigs bestaat alleen de voorkant uit lace. Front lace wigs worden net zoals full lace wigs bevestigd door middel van lijm en/of tape, maar dan alleen aan de voor- en zijkanten. De achterkant wordt door middel van een verstelbare band aangetrokken, zodat de cap goed om uw hoofd sluit. De voorkant van de front lace wig is gemaakt van lace, die handgeknoopt haar bevat. De rest van de lace kap is gemaakt van weave en is net zoals een normale haarwerk.

Voordelen van front lace wigs tegenover full lace wigs zijn dat de bevestiging ervan minder vaardigheid vereist, en dat het een goede optie is om mee te beginnen voordat u beslist een grotere uitgave te doen om een full lace wig te kopen.