Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Handgemaakte pruik 9 - straight - exclusief - maatwerk

€ 90,00
Een hele prachtige Peruaans haar handgemaakte pruik van zeer hoge kwaliteit! De pruik is ontworpen en gemaakt door het team van Fresh Hair.
Op de foto's is gebruikt:
2 x 16 inch
14 inch top/lace closure Peruaans virgin met vaste middenscheiding

* Verplichte velden

€ 90,00

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Een hele prachtige Peruaans haar handgemaakte pruik van zeer hoge kwaliteit! De pruik is ontworpen en gemaakt door het team van Fresh Hair.
Op de foto's is gebruikt:
2 x 16 inch
14 inch top/lace closure Peruaans virgin met vaste middenscheiding

Specificatie's van de handgemaakte pruik op de foto's:

- Peruaans virgin
- machinale weaves
- formaat closure: 4x4 inch
- straight
- haarkleur: zacht paars
- medium bruine kleur scheiding
- one size fits all

BELANGRIJK: De handgemaakte pruik is zelf door ons gemaakt en de foto is zelf door ons genomen. De handgemaakte pruik wordt dus in principe gemaakt zoals de foto. Toch kunnen er kleine verschillen ontstaan gezien het handgemaakt is. Elke pruik is in wezen uniek. Er bestaan geen twee 100% exact dezelfde handgemaakte pruiken.

De textuur van deze handgemaakte pruik is stijl. Indien je kiest voor 'model knippen/tangen/krullen' wordt de slag/krul met een krultang gemaakt. De slag/krul is dus NIET permanent.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.