Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Wig cap 2/pack

Normale prijs: € 11,98

Speciale prijs: € 9,98

Een wig cap kan handig zijn als je eigen haar niet gevlochten wordt, want het houdt je haar bij elkaar waardoor de bevestiging van de lace wig gemakkelijker wordt, en er geen lijm in je haar kan komen. 2/pack

* Verplichte velden

Normale prijs: € 11,98

Speciale prijs: € 9,98

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Een wig cap kan handig zijn als je eigen haar niet gevlochten wordt, want het houdt je haar bij elkaar waardoor de bevestiging van de lace wig gemakkelijker wordt, en er geen lijm in je haar kan komen. Behalve dat de wig cap dient als alternatief voor vlechten kan je nog steeds een wig cap dragen als je haar gevlochten is. Het best is om een kleur te nemen die dicht bij de haarkleur van uw lace wig komt, omdat het dan voor een mooier effect zorgt als je een scheiding maakt.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.