Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Starterskit 1

Normale prijs: € 61,50

Speciale prijs: € 54,98

De starterskit 1 is samengesteld om u lace wig, lacefrontals, of topclosure te bevestigen.
En ook om al deze haarsystemen weer te verwijderen.

Deze kit bevat:

- Walker Ultra Hold 15 ml
- Supertape strips 2 m
- Scalp Protector Dab-On 40 ml
- C22 Citrus Solvent 120 ml
- Lace Release Dab On 40 ml
- Lijmkwastje
- Walker Ultra Hold 15 ml
Alleen voor gebruik van lange bevestiging. Deze lijm kan gemakkelijk tot 4 weken zorgen voor een fantastisch bevestiging. Ultra Hold is niet alleen de naam, maar ook een geweldige beschrijving van wat u zult krijgen! Indien iemand problemen heeft gehad met andere lijm producten die niet voor het desgewenste resultaat zorgden, zal van dit product houden vanwege de kracht en veiligheid die dit product biedt.

- Supertape strips 2 m
Supertape is een nieuwe merk tape die onlangs populair is geworden voor een sterke bevestiging. Het biedt een ongelofelijke lange tijd voor bevestiging. Vele van onze klanten beweren dat het gemakkelijk schoon te maken is na het verwijderen.

- Scalp Protector Dab-On 40 ml
Verbetert bevestiging voor: heet & vochtig weer, vettige huid, sporten, zwemmen. Voorkomt irritatie van bevestigings producten.

- C22 Citrus Solvent 120 ml
Een snel werkende remover voor hoofdhuid en alle haar systemen! C-22 remover werkt sneller en effectiever. Zacht op de huid en spoelingen met zeep en water. 120 ml spuitfles.

- Lace Release Dab On 40 ml
Lace Release vermindert de kans op beschadiging van lace wigs door het vrijgeven van de lijm of tape uit het haarsysteem. Bij goed gebruik zullen de meeste van de lijmresten blijven op uw hoofdhuid, niet op het haarsysteem. Lace Release is niet-vettig!

- Lijmkwastje
Of uw lijm nou met een kwastje werd geleverd of niet, het is altijd een goed idee om een paar extra lijm kwastjes te hebben die ideaal zijn voor een gemakkelijke bevestigingsproces. Ze zijn klein genoeg en juist geprijsd om meerdere te kopen, zodat je een paar in je reis-, cosmetische en/of toilettas kan houden.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.