Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Supertape CC contour

€ 9,27
Supertape is een nieuwe merk tape die onlangs populair is geworden voor een sterke bevestiging.
Supertape is een nieuwe merk tape die onlangs populair is geworden voor een sterke bevestiging. Het biedt een ongelofelijke lange tijd voor bevestiging. Vele van onze klanten beweren dat het gemakkelijk schoon te maken is na het verwijderen.
  1. Super tape! Review door Olga
    Prijs
    Service
    Kwaliteit

    Deze tape is gewoon prima. Ik kan er gemakkelijk langer dan een week mee doen als ik zou willen. Dan zit hij nog (bij mij) muurvast. Geen lijm of iets anders nodig. Ik vind wel dat hij een beetje een plasticgeur heeft, maar dat is snel weg na bevestigen. Voor mij is dit de beste tape. Deze is perfect voor boven de oren en achterin de nek en je kunt er ook kleinere repen van knippen. Of eventueel doormidden knippen als je maar een klein stukje nodig hebt. (Geplaatst op 26-02-13)


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.