Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Ms Lola's NEW Liquid Adhesive 30 ml

€ 31,64
Ms Lola's NEW Liquid Adhesive is ontworpen voor langdurige bevestigingen en geeft een waterdichte binding tot maar liefst 6 weken, afhankelijk van de huidchemie en manier van gebruik.

De Ms lola liquid adhesive kan in combinatie met de ms lola adhesive cream gebruikt worden voor extra hold.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ms Lola kit 1

Ms Lola kit 1

Normale prijs: € 54,52

Speciale prijs: € 48,07

Ms Lola kit 2

Ms Lola kit 2

Normale prijs: € 139,89

Speciale prijs: € 123,90

   
Ms Lola's NEW Liquid Adhesive is vergelijkbaar met de Vapon No Tape lijm. Alleen is deze lijm lichter in gewicht en makkelijkere om te bevestigen, mede door het borsteltje dat in het dopje zit. Het is ontworpen voor langdurige bevestigingen en geeft een waterdichte binding tot maar liefst 6 weken, afhankelijk van de huidchemie en manier van gebruik.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.