Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover 235 ml

€ 13,79
Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover is een geweldige spray oplosmiddel dat effectief Ms Lola`s Adhesive Cream en andere bevestigings-lijmen losmaakt en verwijdert van lace wigs en de huid.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ms Lola kit 1

Ms Lola kit 1

Normale prijs: € 54,52

Speciale prijs: € 48,07

Ms Lola kit 2

Ms Lola kit 2

Normale prijs: € 139,89

Speciale prijs: € 123,90

   
Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover is een geweldige spray oplosmiddel dat effectief Ms Lola`s Adhesive Cream losmaakt en verwijdert van lace wigs en de huid. Het is ook zeer geschikt voor het losmaken en verwijderen van andere bevestigings-lijmen. In tegenstelling tot andere release-sprays en removers heeft het een aangename babyolie geur.
  1. gewoon goed! Review door Lucia
    Service
    Kwaliteit
    Prijs

    Gewoon een goede product dit! (Geplaatst op 30-05-12)


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.