Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Ms Lola kit 1

Normale prijs: € 54,52

Speciale prijs: € 48,07

Voor de beste verzorging van u lacewig, lace frontal, topclosure hebben wij de Ms lola starters kit samengesteld.

De kiit bevat::

- Ms Lola’s Liquid Adhesive Cream 30 ml
- Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover 235 ml
- Ms Lola`s Styling Foam 75 ml
- Ms Lola’s Liquid Adhesive Cream 30 ml
Ms Lola`s Liquid Adhesive Cream is weer opgenomen in de producten-lijn van Ms Lola. Het is geformuleerd met dezelfde eigenschappen als Ms Lola`s Adhesive Cream, maar is vloeibaar en heeft een applicatie-borstel in de dop. 18-25 bevestigingen/per 30 ml

- Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover 235 ml
Ms Lola`s Lace Release/Adhesive remover is een geweldige spray oplosmiddel dat effectief Ms Lola`s Adhesive Cream losmaakt en verwijdert van lace wigs en de huid. Het is ook zeer geschikt voor het losmaken en verwijderen van andere bevestigings-lijmen. In tegenstelling tot andere release-sprays en removers heeft het een aangename babyolie geur.

- Ms Lola`s Styling Foam 75 ml
Ms Lola`s Styling Foam is onlangs toegevoegd aan de uitzonderlijke producten-lijn van Ms Lola. Het is de perfecte styling product voor human hair lace wigs. Alcoholgehalte is laag. Uitstekende glans versterker!

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.