Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Just-Rite Lace Wig Positioning Spray 120 ml

€ 14,34

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Just Rite Positioning spray is een revolutionair nieuw product dat u helpt uw lace wig perfect te plaatsen elke keer dat u het aanbrengt.

Just Rite Positioning spray is een revolutionair nieuw product dat u helpt uw lace wig perfect te plaatsen elke keer dat u het aanbrengt. Het heeft vele voordelen:


- Het geeft je meer tijd uw lace wig in de juiste positie te brengen. Bij het gebruik van Just Rite kunt u uw lace wig afhalen (direct nadat het aangebracht is) en vervolgens weer aanbrengen zonder dat de lijm en/of tape zijn bevestigings-kracht verliest.
- We hebben ondekt dat het zelfs de bevestigings-kracht van een aantal lijmen kan versterken.
- Het kan ook gebruikt worden om (voorzichtig) de rand waar de lace aansluit op uw huid schoon te maken, om zich te ontdoen van de pluisjes en vuil dat zich kan ophopen na een tijdje.
- Kan gebruikt worden om lijmresten schoon te maken van uw huid nadat de lace wig verwijderd is.

Just Rite is een fantastisch veelzijdig product, dus het is echt waar voor uw geld! Het zal met name nuttig zijn voor beginnende lace wig dragers die hun bevestigingsvaardigheden willen perfectioneren. Deze product heeft ook een lekkere frisse geur.
  1. Just-Rite Lace Wig Positioning Spray 120 ml Review door M.
    Kwaliteit
    Prijs
    Service

    De Just-Rite Lace Wig Positioning Spray is een fijn product. Ik heb het tot nu toe bijna alleen gebruikt voor re touch. Ik heb het nog niet zo lang. Je merkt gelijk dat het werkt! Het wordt beschreven als een veelzijdig product, maar zo heb ik het nog niet ervaren. Tot nu toe ben ik er wel tevreden mee. (Geplaatst op 06-08-12)


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.