Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Exclusief

Onder de haarstukken die verkrijgbaar zijn op Fresh-hair.nl bevindt zich een lijn met de naam 'exclusief'. De naam spreekt in principe voor zich. Waar bij de andere haarstukken voornamelijk de productie in de handen ligt van een extern team en medewerkers is dat bij de exclusieve lijn anders. Bij de exclusieve lijn is namelijk direct het team van Fresh-hair.nl betrokken. Het unieke karakter van deze lijn ontstaat doordat wij niet altijd de massa volgen door mee te gaan in actuele- en nieuwe trends. We vormen liever zelf een trend. Het team is niet alleen passievol in wat ze doen maar beschikken bovendien ook over een creatieve geest. Het resultaat liegt er daarom ook nooit om. De exclusieve collectie is dan ook altijd verrassend, eigenzinnig, stijlvol en trendy.

Haar zegt niet alleen veel over je, maar haar vertegenwoordigt ook je persoonlijkheid. Het team heeft bewust gekozen zich in te spannen voor deze speciale lijn omdat ze hebben opgemerkt dat het dragen van haarstukken gewoontjes  is geworden. Om ons heen zien we genoeg voorbeelden van haarstukken die niet altijd even mooi en goed bij iemand passen. Ondanks dat bedrijven roepen zich te onderscheiden valt het ons op dat ook bedrijven in de haarindustrie op teveel vlakken, waaronder voornamelijk het assortiment hetzelfde zijn en zodoende dus weinig vernieuwends te bieden hebben. Het resultaat ziet u om u heen. Teveel mensen met hetzelfde kapsel. En het overgrote deel met een kapsel dat niet goed bij hun past. Dit terwijl mensen en daarmee ook hun persoonlijkheden zo verschillend zijn. Bij het ontwerpen van deze lijn is dit constant in gedachten gehouden. De exclusieve lijn kenmerkt zich vooral door haar kleurrijkheid. Uit deze lijn is er qua kleur en model altijd wel wat te vinden dat past bij je persoonlijkheid.

Voor deze lijn wordt alleen gekozen voor het allerbeste haar. Het haar dat voor deze lijn wordt gebruikt is altijd virgin haar. Dit omdat de haarstukken in deze lijn bijna altijd (chemisch) worden bewerkt. Het is belangrijk dat na deze (zware) chemische processen het haar kwalitatief nog steeds in orde is. Bij de haarstukken uit deze lijn komt veel handwerk te pas. Ieder haarstuk is in wezen uniek. De unieke 'handtekening' van het team zit dus letterlijk in ieder haarstuk. De naam 'exclusief' doet dus ook met recht haar naam eer. Van bepaalde stukken worden er zelfs maar 1 of een paar gemaakt. Exclusiviteit is gegarandeerd! Geregeld stort het team zich op de lijn om wat nieuws te bedenken en te maken. Van tijd tot verschilt het assortiment dus. Keer gerust geregeld terug om te kijken of er wat aansluit op uw persoonlijkheid.