Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Davlyn Green Adhesive 15 ml

€ 15,47
De Davlyn Green adhesive
De waterproof adhesive lijm blijft voor minimaal 1 tot 3 weken vastzitten afhankelijk van u huid. Deze lijm is waterbestendig dus zijn zwemmen, sporten geen probleem.
Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Een geweldige en betrouwbare lijm!

Een geweldige en betrouwbare lijm! Davlyn green werkt prachtig voor zowel lace- als polyurethane haarwerken. Ideaal voor dagelijkse bevestigingen en zowel voor bevestigingen van langere duur. Deze lijm wordt geleverd in een handige kleine 15 ml fles met een lijm borstel bevestigd aan de dop.
  1. davlyn Waterproof Review door Zèna
    Service
    Kwaliteit
    Prijs

    Perfect in combinatie met tape voor een goede bonding ook tijdens het zwemmen! (Geplaatst op 14-02-14)


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis wereldwijde verzending

Als extra service rekent Fresh-hair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 150). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

- Direct leverbaar: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.
- Op voorraad: Het duurt doorgaans circa 1 week voor u de producten uit deze categorie ontvangt.
- Maatwerk: De leveringsduur van maatwerk concepten is afhankelijk van de door u gekozen productietijd.
- Haarproducten: De producten uit deze categorie zijn beschikbaar voor onmiddelijke verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

De mogelijkheden voor onze haarwerken zijn heel uitgebreid. Zo uitgebreid zelfs dat het niet allemaal op onze website te plaatsen is.

Heeft u voorkeur aan een andere (haar)product die niet te vinden is in onze webshop, heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.