Afgelopen week heeft 1 van onze klanten haar nieuwe haarstuk in onze winkel afgehaald en laten bevestigen. Ze was hier zo van onder de indruk. In haar enthousiasme beloofde ze een stukje over ons te schrijven over haar ervaringen betreft de service en het haarstuk. We konden het niet geloven toen we na een klein weekje echt in onze mail haar geschreven blog troffen. Superleuk Vicky! Hartelijk dank! Haar verhaal hieronder is geheel onaangepast door ons geplaatst.

Vorige week heb ik mijn haarwerk van Fresh-Hair ontvangen en ik ben er kortgezegd waanzinning tevreden over. Zowel service als prijs als het product zelf. Ik heb al ontzettend veel ervaring gehad met haarwerken op alle mogelijke manieren. Extensions, weave, clip-in, synthetische haarstukken, echthaar haarstukken, pruiken, noem maar op. Toen de lace wig zijn opwachting maakte was ik er in eerste instantie enthousiast over. Door minder goede ervaringen ermee had ik besloten om lace wigs even achter me te laten.

Door een vervelende ervaring wist ik dat ik al mijn haar zou gaan verliezen en bedacht toen dat ik geen 1000en euro's wilde gaan uitgeven bij een haarinstituut. Ik ben al heel wat jaartjes thuis in de haarwereld en weet ook dat daar veel verschil inzit.

Op aanraden van een aantal mensen ben ik toen naar Fresh Hair zelf gegaan die inmiddels een winkel hadden geopend in Amsterdam. Ik had in het verleden toen zij alleen nog webshop waren wel eens producten besteld.

Ik had toen mijn eigen haar nog en mijn wens was om een soort van duplicaat van mijn eigen haar te maken. Door mijn ervaring met lace wigs en op advies van Fresh Hair zijn we tot de volgende conclusie gekomen:

  • - Een Front Lace wig 
  • - Europees Virgin Hair 
  • - Swiss Lace 
  • - Een extra dunne density aan de haarlijn zodat ik niet ineens een hele volle haarlijn zou hebben. Dit was altijd waaraan mensen zagen dat ik een haarwerk droeg. 

 

De prijs was ook iets waar ik aangenaam verrast over was. Met een goed gevoel verliet ik de zaak in afwachting tot het moment daar was.

De volgende dag al was ik al mn haar kwijt. Ik was genoodzaakt om een tijdelijk haarwerk aan te schaffen. Enkele weken later, korter dan de aangegeven termijn, was mijn haarwerk klaar. Ik kon dezelfde dag nog terecht bij Fresh Hair om het op te halen en te bevestigen. Er werd uitgebreid tijd genomen om mogelijkheden tot bevestigen te bespreken. Toen hij bevestigd zat kon ik mijn ogen haast niet geloven. Het was werkelijk prachtig! Nog nooit was ik zo blij met welk haarwerk dan ook. Ik kon ook de overgang niet zien tenzij ik er heel dicht op keek. Eindelijk voelde ik me weer vrouwelijk en kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Alle vrouwen die genoodzaakt zijn een haarwerk te dragen weten wat ik hiermee bedoel. Je bent altijd bang dat iemand het ziet. Mensen die niet wisten dat ik mijn haar verloren was zagen ook niet dat ik een haarwerk droeg. Het heerlijke was dat ik hem 's avonds af kan zetten en 's ochtends weer op. Uiteraard kon ik kiezen voor een permanente bevestiging, maar dit heb ik in het verleden als onprettig ervaren. Persoonlijk voor mij was permanent dus geen optie.

Het is heerlijk dat ik er alles mee kan. Ik kan het zelfs in een staart dragen zonder dat het opvalt. Zou ik in de toekomst weer een haarwerk nodig hebben dan kies ik zonder twijfel weer voor Fresh Hair! Het Resultaat mag er werkelijk wezen!