Nicolette Kluijver is een Nederlandse Tv-presentatrice die we voornamelijk kennen van de programma's 'Spuiten en slikken' en 'Try before you die', die uitgezonden worden op de omroep van BNN.

Binnenkort starten de opnames van een nieuwe programma die zij gaat presenteren. Nicolette Kluijver was voor haar carrière als presentatrice model voor één van de grootste modellenbureaus 'Elite model'. Hier deed ze verschillende opdrachten voor grote merken zoals Tommy Hilfiger, Diesel en G-star. Nicolette weet dus goed hoe belangrijk het is om er op je best uit te zien, zeker als je regelmatig op de televisie verschijnt. En wat is er nou belangrijker dan een goede kapsel?! Om deze reden bezocht zij Fresh Hair.

Het was een totale verrassing toen zij binnenliep en wij zagen wie we voor ons hadden, want we hadden haar al een aantal malen telefonisch gesproken maar niet in de gaten gehad dat zij het was. Toen ze klaar was merkte ze direct op dat het veel beter was gedaan dan de adressen waar ze het altijd voorheen liet doen. Dit was een mooie compliment die we kregen.

Nog mooier was dat ze aangaf de komende tijd om de 2 á 3 maanden terug te komen om haar haar door ons te laten doen. Ze was zo tevreden dat ze ook aangaf ons op een speciale manier te willen danken. Namelijk door onze naam te laten verschijnen in de nieuwe reeks van 'Spuiten en slikken'. Super! Wij houden in ieder geval haar nieuwe programma in de gaten en zijn reuze benieuwd of onze naam op de Nederlandse televisie zal verschijnen.