Fresh Hair heeft op maandag 13 juli de deuren van haar nieuwe winkel geopend. In 2009 startte Fresh Hair als webshop en 3 jaar later in 2012 opende zij haar eerste winkel in Amsterdam. Met de opening van de nieuwe locatie in Rotterdam is de tweede vestiging een feit.

De reden van de opening van de nieuwe vestiging is eigenlijk heel simpel. Vanaf de start is het heel snel gegaan met Fresh Hair. Met de opening van de eerste winkel ging het allemaal nog sneller. De eerste winkel bracht letterlijk klanten uit heel Nederland naar Amsterdam. Wij kregen zelfs klanten uit Belgë en Duitsland op bezoek. En geloof het of niet, maar enkele keren hebben we zelfs klanten gehad die van nog (veel) verder weg speciaal voor ons overvlogen. Met de opening van de nieuwe vestiging hebben wij onze bereikbaarheid voor een groot deel van onze klanten die met name uit Rotterdam, omgeving en andere gebieden komen makkelijker gemaakt.

De winkel in Rotterdam is gelegen in de gezellige winkelstraat Zwart Janstraat aan de Noorder Boulevard in het Oude Noorden. Een vergelijkbare winkel ontbreekt in dit gebied terwijl het bijvoorbeeld aan de West-Kruiskade stikt van de haarwinkels. De keuze voor de locatie is dus een hele logische keuze geweest. Dat we een goede keuze gemaakt hebben voor de locatie blijkt, want we worden goed ontvangen door de buurtbewoners en onze klanten.

Het concept van de nieuwe vestiging is hetzelfde als Amsterdam. In de winkel van Rotterdam kan je dus qua productaanbod, service en uitstraling hetzelfde verwachten als Amsterdam. Met de opening van een winkel, en zeker één met een concept zoals die van ons komt er heel wat bij kijken. Hier en daar is dus nog niet alles gereed. Zo bieden wij bijvoorbeeld nog geen behandelingen en (kappers)diensten. Ons voornemen is natuurlijk wel deze ook snel te kunnen aanbieden. Wij werken in ieder geval hard aan de winkel.

Fresh Hair
Zwart Janstraat 45-B
3035 AL Rotterdam
Nederland
Tel: +31-(0)85 3030967
Mobiel: +31-(0)6 84249639

Met tram: 4 en 8

Halte: Van den Hoonaardstraat (tram 4) & Benthuizerstraat (tram 8)

Parkeren: De buurt biedt voldoende gelegenheid tot (betaald) parkeren

Openingstijden:

Zondag: gesloten
Maandag: 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur