Fresh-hair.nl heeft in de afgelopen periode 2 (nieuwe) partnerships gesloten. Hieronder leest u er meer over de partijen waarmee wij de partnerships zijn aangegaan en wat voor voordelen dat heeft voor u als klant.

My Black Hair

  

Wanneer u een My Black Hair member wordt en de MM-Card aanvraagt ontvang u met de membership exclusief 10% korting op al uw aankopen bij Fresh-hair.nl. Hier leest u er meer over.

Over My Black Hair

MyBlackHair.nl is hét online Black Hair Magazine van Nederland. MyBlackHair.nl informeert, inspireert en brengt alle mensen met (van oorsprong) kroeshaar bij elkaar. Onze dagelijkse updates zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van Black Hair en Black Hair producten, waarbij interactie met onze website-bezoekers een belangrijke rol speelt. Leef je uit op het forum! Of: feel free to leave a comment! Onze grote database met Black Hair kappers en Afro Cosmetica Shops op deze site, maakt het vinden van een kapper of shop voor jou heel eenvoudig. Ook bieden wij jou een overzicht van vacatures en stages in de Black Hair kappers branche. Zo maken wij het allemaal inzichtelijk voor jou!

Jewels from Above

Jewels from Above voorziet Fresh-hair.nl de komende tijd van haar stijlvolle sieraden. Deze worden tijdens de fotoshoots in combinatie met de haarstukken gefotografeerd. Wij geloven dat de foto's hierdoor nog beter tot hun recht komen. Met deze partnership heeft ook u als klant voordelen, want exclusief ontvangen klanten van Fresh-hair.nl 20% korting op de gehele sieradenlijn van Jewels form Above. Gebruik hiervoor kortingscode 'FreshHair' in de webshop van Jewels from Above. Ga naar www.jewelsfromabove.nl of klik hier.

Over Jewels from Above

Jewels from Above staat voor sieraden van boven (letterlijke vertaling) deze naam is gebaseerd op de uitspraak: Al het goede komt van boven. Is het niet zo dat elke vrouw het waard is om te schitteren? Dat is de missie van Jewels from Above elke vrouw laten schitteren met mooie sieraden die dat benadrukken. Alle oorbellen zijn gemaakt van Swarovski Kristal – Crystallized elements en echt zilver (.925 zilver). De collectie is een echte blikvanger! Op een subtiele manier is elk ontwerp gemaakt om de aandacht te trekken. Er is gebruik gemaakt van voornamelijk grijze, beige en transparante kleuren. De oorbellen worden met de hand vervaardigd in Nederland en ze worden pas verzonden nadat ze dubbel nagekeken zijn op defecten. Voor u dus de zekerheid van zeer goede kwaliteit. Het is ook mogelijk om sieraden op bestelling te maken. Wellicht door een speciale voor u samengestelde collectie of wens.