Er is een nieuwe magazine in town: Alwaysperfecthair.nl - Hair Magazine. Alwaysperfecthair.nl is een magazine dat in de meest ruime zin gericht is op de beauty- en fashion scène. Het magazine is een initiatief van het Amsterdamse echtpaar Stephano- en Ifna Mac-Intosh, het duo welke ook Fresh Hair hebben opgericht.

Alwaysperfecthair.nl is dan ook ontstaan als gevolg om hun passie op het gebied van haar en uiterlijke verzorging verder tot uiting te brengen. De doelstelling die met Alwaysperfecthair.nl zal worden nagestreefd is om dagelijks met het laatste nieuws op het gebied van uiterlijke verzorging, fashion en voornamelijk het haar te inspireren en te informeren. Dit alles geschreven vanuit een persoonlijke invalshoek.

Op Alwaysperfecthair.nl zullen artikelen te lezen zijn over bijvoorbeeld de laatste haarstylen van celebrities. Als specialisten op het gebied van haarstukken en haarverlenging zullen er ook berichten gerelateerd aan dit onderwerp voorbijkomen. Maar ook personen die hun haar natuurlijk dragen zullen berichten voorbij zien komen waarin ze zichzelf kunnen identificeren. Alwaysperfecthair.nl is gericht op elke haartype, van kroes- tot Europees haar. Kortom, in de onderwerpen van de berichten die voorbij komen zit een afwisseling. Alwaysperfecthair.nl is geoptimaliseerd voor tablets en smartphones waardoor je het magazine nog gemakkelijker kunt lezen, dus altijd en waar jij maar wilt!