Na ruim acht maanden intensief te hebben gewerkt aan onze nieuwe website presenteren we met veel trots onze vernieuwde website. Sinds de start is Fresh Hair uitgegroeid tot één van de grootste online retailers in haarwerken en haarstukken in de Benelux. Omdat de vorige website niet geheel de groei kon bijhouden, was het vanzelfsprekend dat ook onze website mee moest groeien.

 

De functionaliteiten zijn sterk verbeterd, veranderd en vernieuwd. Ook is het design stevig onder handen genomen en is de website in een geheel nieuw jasje gestoken.Omdat de website ontworpen is met het oog op wat de belangrijk is voor de klant, biedt de nieuwe website veel voordelen. Zo is de website veel overzichtelijker en kent deze meer gebruiksgemak. Het bestelproces is duidelijk en zo kan iedereen simpel en snel online bestellen. Met de internationale groei van het bedrijf in het achterhoofd, hebben we de betaalmogelijkheden aanzienlijk uitgebreid, waardoor ook klanten in het buitenland met de door hen gewenste betaalmethode kunnen betalen.

We hebben een aantal voordelen die u opdoet met onze vernieuwde website op een rijtje gezet:

- Live chat: Onze website beschikt over een live chat. Indien u vragen heeft kunt u deze direct via de website stellen aan een daarvoor beschikbare medewerker.
- Inzicht in (eerdere) bestellingen en het volgen van de status.
- Een betere productweergave met professionele foto's.
- Enorme productaanbod
- Gratis wereldwijde verzending.
- V.I.P. membership waardoor u als klant nog meer voordelen op kunt doen, zoals het sparen van kortingen, het gratis bestellen van promotie producten en nog veel meer. Hier leest u er alles over.
- Duidelijke uitleg over de producten. Daarnaast verstrekken we veel informatie dmv onze eigen blog, nieuwspagina en de tips en tricks categorie, zodat u altijd up-to-date bent. Ook is het mogelijk te communiceren met andere klanten dmv onze forum.
- Prachtige foto gallery's ter inspiratie.
- Regelmatig actie's en afprijzingen
- En nog veel meer..........

 

Zodra u door onze website gaat zult u dit allemaal merken.

Vanaf heden is Fresh Hair ook actief op social media kanalen om de service te vergroten. Daarnaast vinden we het belangrijk ons beschikbaar te stellen via deze kanalen, zodat we een persoonlijkere service kunnen geven en onze klanten beter kunnen leren kennen, wat uiteindelijk weer resulteert in meer voordeel voor de klant. Natuurlijk is onze visie en service hetzelfde gebleven, zoniet sterk verbeterd en dat is het leveren van kwalitatief hoge producten en goede service. En hierin staat de klant centraal.

Om de lancering van de vernieuwde website te vieren hebben we een leuke actie bedacht. De eerste 250 personen die ons op facebook 'liken' ontvangen een waardebon ter waarde van € 50 ter besteding van een human hair lace wig. Hier leest u er meer over.