Wie wil er nou geen langer, dikker en voller haar? De pillen van Hairfinity zijn razend populair en onwikkeld om de haargroei te stimuleren. De pillen bevatten verschillende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die bijdragen aan betere en gezondere haargroei. De meeste andere haarverzorgingsproducten werken alleen op het haaroppervlak en Hairfinity heeft daar op ingespeeld want Hairfinity werkt vanuit het lichaam omdat gezonde haargroei van binnenuit begint.

De haargroeipillen van Hairfinity zijn een ware hype en al jaren verkrijgbaar in Amerika. De pillen worden zelfs door sterren waaronder de gezusters Kardashian aangeprezen. Klinkt goed allemaal, toch?! Hairfinity heeft dan ook de interesse getrokken van heel wat mensen. De keerzijde is dat Hairfinity erg moeilijk verkrijgbaar is. De laatste jaren is daar een kleine verandering in gekomen want Hairfinity opende ook een Nederlandstalige webshop waar de pillen te bestellen zijn. Het nadeel van deze webshop is dat ze alleen internationale betalingsmethoden aanbieden waaronder creditcard en Paypal en veel mensen maken hier geen gebruik van.

Hairfinity weet de exclusiviteit van hun product erin te houden, want wat betreft fysieke verkooppunten was er voorheen voor zover wij weten in heel Europa maar één verkooppunt in Engeland. Ook in Amerika wordt het beleid van exclusiviteit toegepast want ook daar is Hairfinity alleen verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde verkooppunten. Voor het verkrijgen van Hairfinity was je dan toch altijd aangewezen op online bestellen. De exclusiviteit brak als het ware een 'zwarte markt' open waarin de pillen gretig werden verhandeld voor prijzen van soms wel de dubbele adviesprijs. Dit bleef niet ongemerkt bij Hairfinity en deze hebben om deze reden zware restricties opgelegd aan het kopen van Hairfinity via hun website. Dit vertaalde zich naar een maximaal aantal potjes die aangeschaft mochten worden per persoon. Zo mochten er bijvoorbeeld maar maximaal 12 potjes per jaar per persoon worden aangeschaft met een maximum van 4 per keer/aankoop. Iedere aankoop via creditcard en Paypal accounts werden geregistreerd waardoor de opgelegde limieten met geen mogelijkheid overschreden konden worden.

Het is duidelijk dat Hairfinity niet zomaar overal en makkelijk te verkrijgen is waar dan ook in de wereld. Je kan je niet zomaar aanmelden als verkooppunt want de eisen zijn hoog. Er wordt zorgvuldig geselecteerd door Hairfinity, want ze hebben een reputatie die ze hoog moeten houden. We hebben GEWELDIG nieuws! Wij zijn namelijk door Hairfinity uitgekozen als officiële verkooppunt. Hairfinity heeft in ons bedrijf gezien dat we ook staan voor exclusiviteit, hetgeen Hairfinity altijd zoekt in een verkooppunt. Vanaf heden is Hairfinity verkrijgbaar in de winkels van Fresh Hair in zowel Amsterdam als Rotterdam. Via onze webshop zijn de pillen NIET te bestellen. Dit alleenrecht is voorbehouden aan Hairfinity. Desondanks kunnen wij de pillen wel versturen, maar zal een bestelling per email moeten worden gedaan.