Fresh-hair.nl heeft er een zusje bij. Namelijk Naturalfreshhair.nl. Fresh-hair.nl is met name met haar winkel/salon al vanaf het begin betrokken bij het natuurlijke haar van haar klanten. Wij merkten dat er steeds meer behoefte was aan goede verzorging van het eigen haar onder de pruiken en haarstukken. Veel haarproducten hedendaags bevatten allerlei harde stoffen die de gezondheid van het haar niet ten goede komen. Persoonlijk waren de oprichters van Fresh-hair.nl al bekend met haarverzorgingsproducten op natuurlijke basis en zagen de vele voordelen van deze producten. Zij konden de enthousiasme overbrengen op hun klantenkring en Naturalfreshhair.nl werd geboren.

Naturalfreshhair.nl is hét bedrijf voor uw krullen en kroeshaar. Bij ons vindt u hoogwaardige kwaliteits haarverzorgingsproducten, tools en accessoires van topmerken! Camille Rose Naturals, Carol's Daugher, CURLS, Hairfinity, Jane Carter Solution, Kinky Curly, Mixed Chicks en Sheamoisture zijn een paar van deze merken uit ons aanbod. De haarverzorgingsproducten zijn uitsluitend op natuurlijke basis. Vrijwel alle bekende, grote kwaliteitsmerken zijn bij ons te vinden.

Wij onderscheiden ons doordat de focus niet alleen ligt op de sterke collecties van bekende labels. Er zijn ook (kleine) onbekendere merken bij Naturalfreshhair.nl te vinden. Wij zijn van mening dat het namelijk niet alleen de 'naam' is die een product kwalificeert tot 'goed'. Als er puur naar het product (zonder de verpakking en zaken zoals marketing en alles daaromheen) wordt gekeken bestaan er echt wel wat van dit soort merken. Voor ons reden om deze merken persoonlijk te selecteren en aan te bieden. Bij Naturalfreshhair.nl krijgen dus ook deze merken een kans. 

Wij onderscheiden ons nog verder in kennis, expertise en service. Naturalfreshhair.nl is niet alleen een webshop. Wij hebben een fysieke winkel waar u persoonlijk terecht kan voor vragen en advies. Doordat veel van de producten die wij aanbieden ook persoonlijk worden gebruikt kennen wij de producten nog beter en is ons advies ook beter afgestemd op uw behoefte en wensen. In onze winkel is er tevens een salon gevestigd waar je terecht kan voor diverse behandelingen. Behandelingen worden uitgevoerd met het kwaliteitsmerk Sheado. Van het merk Sheado zijn we tevens consulent. Dit houdt in dat er persoonlijk bij Dominique Snip, de oprichtster van het merk, een cursus gevolgd en succesvol afgerond is om de kennis op het gebied van krullend- en kroes haar nog verder op te krikken.

Mochten er merken zijn die u echt bij ons mist, groot en bekend en/of klein en waar vrijwel niemand van heeft gehoord, dan horen wij dat graag. We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment dus met uw feedback bestaat er een kans dat het merk dat mist nog komt.