Per 20 september 2011 is Fyeve Hair overgenomen door Fresh-hair.nl. Wegens persoonlijke omstandigheden was Fyeve Hair genoodzaakt haar werkzaamheden te beëindigen. In de bestaansjaren van Fyeve Hair is veel tijd, passie en moeite in het bedrijf gestoken en vonden zij het zeer zonde de webwinkel definitief stop te zetten. Om die reden gingen ze op zoek naar een partij voor volledige overname van het gehele assortiment en alle bedrijfsactiviteiten. De keuze ging uit naar een bedrijf dat hen aan het hart ligt. Al snel viel de keuze op Fresh-hair.nl omdat wij dezelfde passie als Fyeve Hair dragen in de cosmetica en lichaamsverzorging industrie, en ook mede ook doordat het assortiment sterk overeenkomt.

Door de overname beschikken wij over een nog ruimer assortiment haarproducten die wij voorheen niet aanboden. Deze zullen geleidelijk in onze webshop worden geplaatst. Klanten/bezoekers van Fyeve Hair zullen bij het bezoeken van Fyeve's Hair website direct doorgelinkt worden naar onze website. De overname kan ook strategisch gezien worden, omdat Fresh-hair.nl hiermee verder inspeelt op het verruimen van haar assortiment en verdere (internationale) groei. Tevens verstevigd Fresh-hair.nl haar positie in de markt door de overname. Wij kunnen met trots zeggen dat wij qua haarproducten in ons segment het grooste aanbod in Europa bieden!

Over Fyeve Hair

Fyeve Hair is een internationale erkende en gerespecteerde naam in de lace wigs (cosmetica en lichaamsverzorging) industrie, gelegen in het hart van Nederland. Fyeve Hair levert aan stylisten en consumenten met een kritische smaak in full lace wigs/pruiken en accessoires (zoals lijm, conditioners). Het bedrijf biedt consumenten en bedrijven een groot aantal producten van diverse merkfabrikanten. Fyeve Hair biedt niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende.