Ruth Jacott is een Nederlandse zangeres die in 1986 doorbrak door het Knokke festival in Belgie te winnen. In 1993 nam haar carrière een belangrijke wending, toen ze werd ze gevraagd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Ierland. Sindsdien heeft ze bekendheid bij het grote publiek en scoort ze de ene na de andere hit.

De afgelopen jaren is het wat stil geweest rondom Ruth Jacott. Haar laatste album dateerde inmiddels van alweer circa 8 jaar geleden. Ruth verklaard dat zij de afgelopen jaren niet gemotiveerd/geinspireerd genoeg was en geen album wilde foceren. Nieuwe inspiratie komt vanzelf je pad op verklaarde ze. En dat is Ruth blijkbaar overkomen want vanaf 3 oktober is haar nieuwe album verkrijgbaar.

Voor haar nieuwe album, en met name de eerste videoclip voor de nieuwe single heeft Ruth behoorlijk geëxperimenteerd met pruiken voor nieuwe looks. En trots dat we zijn want Fresh Hair heeft hier een aandeel in. De eerste single van het nieuwe album is samen met de videoclip op maandag 18 augustus gelanceerd. Enkele uren voor de lancering gaf Ruth een korte interview over haar nieuwe album op de Nederlandse televisie in het programma RTL-boulevard. Hier was al een sneak peak van enkele looks te zien. Na een aantal uur volgde de release van de videoclip. Naast het feit dat het een heerlijk nummer is is het vooral heerlijk om Ruth met al die verschillende looks te zien. Ze kan echt veel hebben want het staat haar allemaal gewoon goed! Toch hebben wij stiekem een lichtelijke voorkeur aan de wilde bos krullen die aan het begin van de videoclip te zien is. Mag ze echt vaker doen! De single beloofd een hit te worden. Wij wachten het nieuwe album in spanning af. Benieuwd naar de videoclip? Hierbij de rechtstreekse link: https://www.youtube.com/watch?v=tu79vXi9krQ