Tv-presentatrice Nicolette Kluijver kunnen we inmiddels na een aantal bezoeken rekenen tot één van onze vaste klanten. Over haar eerste bezoek aan ons schreven we al eerder. Klik hier als je over haar eerste bezoek aan ons wilt lezen.

Dat Nicolette tevreden is liet ze al tijdens haar eerste bezoek direct aan ons weten. Echter ging haar tevredenheid zo ver dat ze per direct vond dat ook wij een plaats verdienen in de aftiteling van de nieuwe reeks van 'spuiten en slikken'. Wij wisten eigenlijk niet wat we hier van moesten denken. Nicolette verschijnt regelmatig op de televisie en voor ons als bedrijf is één van de mooiste dingen toch als een bekende persoon wordt gezien met je werk.

Een kleine week voor de eerste aflevering van de nieuwe reeks belde Nicolette ons op voor het maken van een nieuwe afspraak. Ze liet ons hierbij direct weten dat we de televisie in de gaten moesten houden aanstaande zondag. Het was al een hele eer om Nicolette tijdens de aflevering te zien met haar dat door ons verzorgd is, maar onze naam in de aftiteling 'met dank aan', tussen grote namen als Nike, Samsoe & Samsoe en Gstar Raw gaf toch wel kriebels. We krijgen overigens de gehele reeks wekelijks een vermelding in de aftiteling. Thank you Nicolette!!! Kisses!!