Valuta:

Fresh-hair.nl Fresh-hair.com Fresh-hair.de

Welkom bij Fresh-hair.nl

Hairfinity haarvitaminen nu exclusief bij Fresh Hair verkrijgbaar

donderdag 29 oktober 2015 14:04:23 Europe/Berlin

Wie wil er nou geen langer, dikker en voller haar? De pillen van Hairfinity zijn razend populair en onwikkeld om de haargroei te stimuleren. Hairfinity weet de exclusiviteit van hun product erin te houden, want wat betreft fysieke verkooppunten was er voorheen voor zover wij weten in heel Europa maar één verkooppunt in Engeland. Vanaf heden is Hairfinity verkrijgbaar in Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Haarverzorgingsproducten voor krullend en kroeshaar: Naturalfreshhair.nl

zaterdag 21 februari 2015 21:23:57 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl heeft er een zusje bij. Namelijk Naturalfreshhair.nl. Fresh-hair.nl is met name met haar winkel/salon al vanaf het begin betrokken bij het natuurlijke haar van haar klanten. Wij merkten dat er steeds meer behoefte was aan goede verzorging van het eigen haar onder de pruiken en haarstukken. Veel haarproducten hedendaags bevatten allerlei harde stoffen die de gezondheid van Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Fresh Hair officieel erkend als zorgverlener

dinsdag 3 februari 2015 14:03:54 Europe/Berlin

Het heeft jaren geduurd maar Fresh Hair is eindelijk officieel erkend als zorgverlener van medische hulpmiddelen. Per januari 2015 is Fresh Hair officieel volgens de eisen van de onafhankelijke stichting SEMH erkend als haarwerkleverancier. Dit betekent dat wij met alle zorgverzekeraars van Nederland een contract hebben. Dit betekent dat de kosten voor een haarwerk volledig Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Nieuwe magazine in town: Alwaysperfecthair.nl - Hair magazine

maandag 14 januari 2013 17:02:50 Europe/Berlin

Er is een nieuwe magazine in town: Alwaysperfecthair.nl - Hair Magazine. Alwaysperfecthair.nl is een magazine dat in de meest ruime zin gericht is op de beauty- en fashion scène. Het magazine is een initiatief van het Amsterdamse echtpaar Stephano- en Ifna Mac-Intosh, het duo welke ook Fresh Hair hebben opgericht.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Nu ook Brazilian hair weaves in onze winkel

donderdag 16 augustus 2012 13:03:48 Europe/Berlin

Op maandag 4 juni heeft Fresh-hair.nl de deuren van haar eerste winkel geopend. Voor kort verkochten wij hier alleen maar lace wigs. Echter was de vraag naar Brazilian hair weaves erg groot. Hierop hebben wij besloten ook weaves in onze winkel aan te gaan bieden. Vanaf nu vindt je in onze winkel dus ook Brazilian hair weaves. We nodigen je uit onze weaves te komen bekijken. U zult ervan houden!

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Winkel Fresh-hair.nl officieel geopend

zondag 3 juni 2012 10:00:37 Europe/Berlin

Op maandag 4 juni heeft Fresh-hair.nl de deuren van haar eerste winkel geopend. Sinds de start in 2009 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste online retailers in haarstukken waaronder lace wigs. In de afgelopen jaren heeft het succes van onze webshop ons een bijzondere stimulans en motivatie gegeven om nog dichter bij onze klanten te komen. Middels een fysieke winkel kunnen wij dit nu realiseren. De afgelopen jaren hebben onze klanten ook kenbaar gemaakt een fysieke winkel op prijs te stellen, zodat zij zicht- en voelbaar een betere keuze kunnen maken met betrekking tot een eventuele aankoop.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Binnenkort opent Fresh-hair.nl de deuren van haar eerste fysieke winkel in Amsterdam. De verwachting is dat wij volgende week (week 21) opengaan. Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel in gereedheid te brengen.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Achteraf betalen met acceptgiro tot 450 euro

dinsdag 7 februari 2012 14:50:59 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl introduceert voor haar klanten in Nederland een nieuwe manier van betalen, namelijk achteraf betalen dmv een acceptgiro. De betaalprovider die deze dienst voor Fresh-hair.nl verzorgt is Afterpay. Vanaf nu heeft u als klant dus de mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te betalen. Hieronder leest u er meer over:

Klarna

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Revolutionair nieuw product: Wire extensions!

zaterdag 31 december 2011 21:50:39 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl lanceert vandaag haar nieuwste product op het gebied van haarverlenging: Wire extensions! Wire extensions is een nieuw revolutionair product die een nieuwe, veiligere manier biedt om hair extensions te dragen, die uw eigen haar op geen enkele wijze schade toebrengt! Geen lijm, clips of weavings! Wire extensions zit...........

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Fyeve Hair overgenomen door Fresh-hair.nl

donderdag 22 september 2011 09:06:03 Europe/Berlin

Per 20 september 2011 is Fyeve Hair overgenomen door Fresh-hair.nl. Wegens persoonlijke omstandigheden was Fyeve Hair genoodzaakt haar werkzaamheden te beëindigen. In de bestaansjaren van Fyeve Hair is veel tijd, passie en moeite in het bedrijf gestoken en vonden zij het zeer zonde de webwinkel definitief stop te zetten. Om die reden gingen ze op zoek naar een partij voor volledige overname van het gehele assortiment en alle bedrijfsactiviteiten. De keuze ging uit naar een bedrijf dat hen aan het hart ligt. Al snel viel de keuze op Fresh-hair.nl omdat....

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Haarstukken gratis verpakt in stijlvolle luxe doos

zondag 18 september 2011 14:21:49 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl staat er bekend om de focus voornamelijk te leggen op het leveren van kwalitatief hoge producten in combinatie met de beste service. Wij streven naar perfectie en daarom is één van onze uitgangspunten dat alleen het beste genoeg is voor onze klanten.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Verrassing bij elke bestelling

woensdag 14 september 2011 14:21:41 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl zet hoog in op goede klantenzorg en professionele service. Graag houden we onze klanten tevreden en staan deze altijd centraal bij ons.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Nu ook waardebonnen bij Fresh-hair.nl!

zaterdag 10 september 2011 14:52:25 Europe/Berlin

Bij Fresh-hair.nl zijn nu ook waardebonnen verkrijgbaar. Wanneer u iemand een uniek cadeau wil geven is de waardebon een uitkomst. De waardebon oogt stijlvol, en u zal daarom dus een goede indruk maken op de ontvanger aan wie u hem schenkt.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Nu verkrijgbaar: Voordeelkits & Satijnen slaap caps in verschillende kleuren

woensdag 7 september 2011 15:02:38 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl heeft haar assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe producten.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Nieuwe partnerships: My Black Hair & Jewels from Above

dinsdag 30 augustus 2011 15:07:29 Europe/Berlin

Fresh-hair.nl heeft in de afgelopen periode 2 (nieuwe) partnerships gesloten. Hieronder leest u er meer over de partijen waarmee wij de partnerships zijn aangegaan en wat voor voordelen dat heeft voor u als klant.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh

Lancering vernieuwde website Fresh-Hair.nl

vrijdag 29 juli 2011 12:55:04 Europe/Berlin

Na ruim acht maanden intensief te hebben gewerkt aan onze nieuwe website presenteren we met veel trots onze vernieuwde website. Sinds de start is Fresh Hair uitgegroeid tot één van de grootste online retailers in haarwerken en haarstukken in de Benelux. Omdat de vorige website niet geheel de groei kon bijhouden, was het vanzelfsprekend dat ook onze website mee moest groeien.

Lees verder
Gepost in News door Stephano Mac-Intosh