Pearl Jozefzoon (21 september 1985) werd in 2011 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale en eindigde op de tweede plek.

Door haar deelname aan TVOH stond haar leven in één keer op z’n kop. Haar muzikale carrière is van start gegaan en de aanvragen voor optredens zijn niet meer aan te slepen.

Voor een aantal nieuwe projecten die uitgebreid aan bod zullen komen op onder andere de televisie heeft BN'er Pearl Jozefzoon de winkel van Fresh Hair bezocht voor een nieuwe kapsel. Het resultaat mag er zeker wezen en ze was dan ook zeer tevreden. Een aantal jaren geleden toen wij nog geen fysieke winkel hadden en enkel als webshop opereerde deed ze al eerder een bestelling. Haar tevredenheid en het feit dat we nu een fysieke winkel hebben bracht haar opnieuw naar ons.

We zijn ervan overtuigd haar vaker in onze winkel te mogen verwelkomen en hopelijk nog meer andere bekende Nederlanders. Het haar staat je fantastisch Pearl! Veel plezier ermee en veel succes toegewenst voor je komende projecten.