Fresh-hair.nl introduceert voor haar klanten in Nederland een nieuwe manier van betalen, namelijk achteraf betalen dmv een acceptgiro. De betaalprovider die deze dienst voor Fresh-hair.nl verzorgt is Afterpay. Vanaf nu heeft u als klant dus de mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te betalen. Hieronder leest u er meer over:

Klarna

Koop nu - betaal pas over 14 dagen! Als u kiest voor de achteraf betaalmethode van Afterpay ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De acceptgiro wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Afterpay te voldoen, zoals aangegeven op de acceptgiro. Uw order mag maximaal een waarde hebben van € 450,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Let op!! Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Afterpay te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Om gebruik te kunnen maken van Afterpay, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.